Тайсън Фюри се отказа от бокса след последната си победа над Дилиън Уайт, но дори и в пенсия, продължава да предизвиква съперниците си на ринга.

Преди по-малко от месец Циганския крал заяви, че би се бил срещу Антъни Джошуа, ако срещата може да се гледа безплатно по телевизията и билетите бъдат безплатни.

Сега 33-годишният британец се обърна към Дерек Чисора, който през юли победи по точки Кубрат Пулев. С победата си над Кобрата Чисора прекъсна серията си от три последователни загуби.

"Бягаш от трилогията, Дерек. Наричаш себе си "войн", но по-скоро би ти отивало "пиле". Подпиши договора!", каза Фюри по адрес на съперника си, когото е побеждавал два пъти досега и очевидно иска трети мач.

Първата победа на Фюри над Дел Бой беше през 2011 година, а три години след това, през 2014, той спечели и мач №2. Промоутърът на Чисора Еди Хърн призна за оферта от Тайсън, но подчерта, че парите не са били достатъчно, за да бъде приета тя.

Франк Уорън, който се занимава с делата и организацията на мачовета на Циганския крал, изрази мнение, че Фюри ще предизвика победителя от реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа.