Конър Макгрегър прие предизвикателството на Дъстин Поарие и двамата ще започнат новата 2021 година с двубой в Тексас. Ирландецът се пенсионира за трети път в кариерата си през месец юни, а сега отново ще влезе в октагона, за да се изправи срещу Поарие, който подобно на него също бе шампион в леката категория на UFC.

Амбицията на Конър е битката да се проведе на едно от най-впечатляващите спортни съоръжения в света - "AT&T Стейдиъм" в Далас, известен повече с бившето си наименование "Каубойс Стейдиъм". Капацитетът на тексаския стадион варира между 80 000 и 105 000 зрители.

"Приемам, 23 януари! Целта ми е да го направим на "Каубой Стейидъм", както трябва! Джери Джоунс е добър мой приятел. Стадионът пък може да побере всички желаещи. Ще бъда готов за Тексас, а Тексас ще са готови за феновете ми", коментира Макгрегър.

Ирландецът изтъкна приятелството си с Джоунс, който е собственик на футболния тим на Далас Каубойс. Поарие изглежда е съгласен на този вариант, като остава единствено да уточнят в каква категория ще бъде срещата. 

Конър вече има планиран и друг мач, макар да не е официализиран - по правилата на бокса срещу легендата Мани Пакиао.