Около 10 000 души в "Арена София" изгледаха бойната галавечер MAX FIGHT 56, която завърши с български триумф пред погледа на Конър Макгрегър. Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства изгледа с интерес край ринга всички битки от основната карта на събитието.

А там присъстваха двубои в бокс, кикбокс, ММА и К-1.

Несъмнено най-интересно беше основното събитие - битката за световната титла на Универсалната боксова организаиця в полусредна категория. Която бе завоювана от Йосиф Панов. Пепелянката записа своята победа №25, след като се справи с французина Санди Месуд след 116-114, 117-114 и 115-113 като резултати от съдиите.

Плевенчанинът определено бе по-настоятелен от френския си съперник, като дори му отвори аркада над лявото око и като цяло водеше боя през почти целия мач.

Макгрегър не пропусна да се пошегува с публиката при пристигането си в залата и попита феновете - "Искате ли да ме видите да се бия?". След това заяви, че няма търпение да види на какво са способни българските бойци, а малко по-късно награди и един от тях за победата му.

Борислав Велев - Рой отказа с технически нокаут още в първия рунд Пабло Мендоса от Никарагуа. Българинът грабна тринадесета победа в тринадесет мача, след като не остави какъвто и да било шанс на противника си тази вечер.

Макгрегър поздрави Рой за силното му представяне и му подари бутилка от собственото си уиски с автограф.