Конър Макгрегър имаше намерение за бърз реванш срещу Дъстин Порие, но изглежда плановете му ще трябва да почакат повече време.

Ирландецът бе нокаутиран от Порие във втория рунд на мача им през уикенда, след доста безлично и разочароващо представяне.

От екипа му си признаха грешките и заявиха, че планират реванш срещу Порие още през април, най-късно през май. Това обаче няма как да се случи, защото Конър Макгрегър отнесе 6-месечна забрана да се бие от медицинската комисия.

Основната причина за сериозната забрана е бил кракът на ирландеца, който е бил доста зле след непрестанните ритници на Порие. Самата забрана може да бъде съкратена след 3 месеца, ако Макгрегър отново се яви пред медицинската комисия, но дори и това да се случи, едва ли нов мач ще може да има преди месец юли.

Треньорът му Джон Кавана призна, че Конър изобщо не се вълнува от тези препоръки, като в близките дни ще започне усилено да тренира.

"Той не спира да ни говори за реванша, в последните дни слушам само това. Естествено, че такъв мач ще има, въпросът е кога.

Вече анализираме грешките си, но те бяха главно в подготовката. Конър е готов да тренира още в следващите дни, като този път не трябва да повтаряме грешките", сподели треньорът Джон Кавана.