Кубрат Пулев срещу Дилиън Уайт е напълно възможен сценарий, който ще предизвика сериозен интерес, смята промоутърът му Ивайло Гоцев.

Той коментира възможните опции за кариерата на Кубрат пред "Sky Sports", а съперник като Уайт в някоя сериозна галавечер би било страхотен вариант.

"Със сигурност мач, който ще предизвика голям интерес и според мен ще противопостави два големи характери в страхотен сблъсък, е Кубрат Пулев срещу Дилиън Уайт.

Към момента сме с положителен баланс, като Кубрат Пулев е 2-1 победи срещу британски боксьори в тежка категория. Визирам Дерек Чисора и Хюи Фюри, така че нека продължим да водим тази статистика. Дилиън Уайт е подходящ съперник за Кобрата, но първо ще трябва да се справи с Александър Поветкин.

Дилиън Уайт много е говорил в миналото за Кубрат. Пулев чувства, че именно устата на Уайт е перфектната, която иска да затвори. Това би било страхотно шоу при най-тежките за в бъдещето", каза Гоцев.

Преди време Кобрата и Уайт бяха близо до уреждане на мач помежду си в София, но тогава британецът се отдръпна заради неизгодни финансови условия.