Кубрат Пулев ще разкъса на парчета Антъни Джошуа, защото е в зверска форма - това обяви промоутърът Ивайло Гоцев в интервю пред британската агенция Sporting Index, разпространено из медиите на Острова днес.

Но това е само част от думите на Гоцев, някой от които нападат директно щаба на шампиона Джошуа.

"Еди Хърн е известен с това, че ако каже нещо, почти си сигурен, че ще направи друго - казва българският боксов мениджър, който се занимава пряко с делата на Кубрат Пулев. - Време е да си събере мислите и да изпълни задълженията, които има по договорите. Ако продължава така, това ще му създаде лошо име и хората в бокса няма да искат да общуват с него.

Стига толкова! Продължаваме да чакаме нова дата за мача, а Еди изобщо не смята да се организира по темата.

Ясно е, че светът е в състояние на рестарт и връщане към нормалността, но хората от нашия бранш не са спирали да работят. Чакаме го да направи някакъв ход.

Човекът написа приятна книга, нямам търпение да я прочета и да разбера колко е брилянтен Еди Хърн. И все пак - ние си чакаме датата за мача...

Хърватия даде на масата отлична оферта, за град Пула. Но те от първия ден се държат резервирано.

Нямаха намерение да излизат за този бой извън Англия, усетихме го от началото на разговорите. И вярвам, че си има причина за това. Шампионът, когото аз уважавам много, не изглежда особено добре, когато излиза да се бие извън своята страна.

Първо отиде в Ню Йорк и загуби от Руис, после бе колеблив в реванша в Саудитска Арабия... Слабостите му се видяха ясно в тези два боя. На втория мач бягаше из ринга от човек, който бе с гротескна физика и видимо наднормено тегло.

И това приехме, съгласихме се да идем в Лондон за мача. Така правят истинските бойци, нямат претенции.

Пулев ще излезе на ринга в зверска форма и е готов да разкъса шампиона, за да вземе мястото му. Джошуа го знае. Той ще има наистина тежкък мач, защото Кубрат няма търпение да посегне към титлата. Усещам, че се задава нокаут за шампиона, запомнете думите ми."

Гоцев завършва интервюто с коментар и по темата за очаквания по целия свят бой Джошуа - Фюри, за който вече вървят разговори и има конкретни договорки.

"Това е ахилесовата им пета - казва българинът. - Те се готвят за друг мач, а подценяват този с Пулев. И ще бъдат неприятно изненадани, когато Джошуа загуби титлата срещу Кубрат. Пулев сега си мисли - нека те направят плановете, пък после аз ще се бия с Фюри, след като победя Джошуа."