След като наскоро промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн се изказа доста уважително за Кубрат Пулев, сега той обърна на друга и добре позната страница. Хърн говори пред Sky Sports, споделяйки в каква форма се намира Ей Джей, както и какви са очакванията му за срещата с Кобрата, която по план трябва да се състои на 12 декември в Лондон.

"Видях Антъни тези дни и изглежда просто феноменално. Движи се много добре, работата с новите треньори дава резултат. Учи нови неща, удря изключително силно и е много бърз. Смятам, че му предстои тежък двубой с Кубрат Пулев. Но и смятам, че напълно ще го унищожи", категоричен бе Хърн.

"Мисля, че ще го пречупи, ще го направи на парчета и ще го накаже. Ще покаже на всички какво може. Не искам да го поставям под излишно напрежение, но наистина стоя зад това, което казвам", добавя още той.

 Хърн обаче добави, че празните трибуни, пред които ще се състои битката между Ей Джей и Кобрата определено го притесняват, защото са нещо нетипично за професионалния бокс.

"Нервен съм, защото ще се боксират при закрити врата. А това е непознато за Антъни. Той е свикнал да излиза пред 90 000 души, съвсем близо до сегашното място на сблъсъка", обобщава импресариото, визирайки това, че срещата ще се проведе в зала "Уембли Арина", която е съвсем близо до едноименния стадион край Лондон.

На легендарното съоръжение Джошуа има победи срещу Владимир Кличко и Александър Поветкин.