Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отговори на Дионтей Уайлдър по повод обвинението, че мач между двамата бойци не е имало заради британеца.

Наскоро Уайлдър каза, че от екипа му са предложили мач за 50 милиона долара, но екипът на Джошуа е отказал от страх да не загуби, тъй като той е боксьорът, който прави пари за компанията.

Хърн прехвърли топката към екипа на Уайлдър, разкривайки, че предложение наистина е имало, но не и изпращане на конкретен договор.

Американецът и британецът ще се бият в една и съща вечер в Саудитска Арабия на 23 декември, но в различни мачове.

"Ако трябва да съм честен, ситуацията се разигра преди три, четири години. Никой не дойде при нас с оферта. Получихме само имейл.

С Дионтей сме приятели и не искам да го обвинявам, но получихме имейл с предложение за 50 милиона долара. Изпратиха го лично на Антъни Джошуа и той се чудеше какво става.

Призовах ги да изпратят договор, но те отказаха, защото искаха да се съгласим с условията преди да го изпратят. Аз им казах, че няма как да стане преди да имаме договор.

Не бих се поставил в позиция, в която да дам съгласие преди да видя договора, а той да е боклук и да не става за подпис. Има много причини, заради които този мач не се случи, но трябва да гледаме към бъдещето", каза Хърн.