Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, нарече трите отделно положитлни допинг проби на Джарел Милър като най-големият допинг скандал в историята на бокса.

30-годишният американец щеше да срещне Антъни Джошуа на 1 юни, но логично това няма да стане факт след трите положителни проби за различни субстанции. След тях той се извини за случилото се, макар че ден по-рано обясняваше, че е невинен.

"Ще бъда честен с вас, това е просто невероятно. Най-ужасното е, че след като в понеделник излезе първия тест, той ми писа: 'Заклевам се, че не съ мвзел нищо, това е саботаж, просто системата е срещу мен'. Ужасно е, че някой е готов да стигне до такива неща. На ринга са умирали хора, не е просто на ръба на нещо, кой знае какво можеше да се случи.

Антъни Джошуа можеше да бъде контузен на ринга тази вечер или нещо по-лошо. Всичко, защото мъжът не е достатъчно голям, не е достатъчно смел да го направи правилно, да го направя като спорт, той трябваше да мами, да опита да измами системата. Трябва да си бил много уплашен от Антъни Джошуа да опиташ да направиш такова нещо.

"Това е може би най-дълбокият случай на измама в този спорт, който сме виждали", смята Хърн.