Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви, че няма намерение да подновява преговорите за евентуален мач с Тайсън Фюри.

Двамата британци трябваше да се срещнат в Саудитска Арабия през август, но вместо това Фюри ще се бие с Дионтей Уайлдър на 24 юни.

Джошуа пък ще защитава титлите си срещу основния претендент Олександър Усик и по тази линия Хърн заяви, че мач между двамата англичани няма да има.

"Знаете ли какво? Мисля, че е време да забравите за този мач. Единственото добро, което се получи от цялата работа, е че ще има два страхотни мача. Това лято имаме Фюри срещу Уайлдър и да се надяваме Ей Джей срещ Усик. Два добри мача в тежка категория.

Щом се изпълнят тези два боя, може да се върнем, откъдето бяхме започнали. От другата страна не ни казват "хайде да обсъждаме за декември или януари". Не искам да говоря за това. Искам Ей Джей да се фокусира върху мача с Олександър Усик", заяви Хърн.

Промоутърът на Фюри - Боб Аръм, изрази мнение, че алчността на Хърн е била причината боят да пропадне. Последният обаче не е съгласен и заяви, че двете страни са се разбрали за всички финанси.