Промоутърът на Тайсън Фюри се изказа остро срещу феновете, които твърде нетърпеливо очакват мача на Циганския крал срещу Антъни Джошуа в тежка категория.

Отборите на двамата боксьори преговарят от няколко месеца за сделката около двубоя и на няколко пъти обявиха, че официализирането на мача е съвсем близо, но това още не се случва.

Промоутърът на Фюри - Боб Аръм, е раздразнен от поведението на феновете и е категоричен, че в условия на пандемия те няма как да очакват нещата да се случват толкова бързо.

"Знаете ли какво бих казал на феновете? Да се ш**ат. Гледайте си живота. Това бих им казал. По дяволите, всички сме в тежка ситуация и не е наша вина, че нямаме експертизата как да се справим с нея.

Най-рано мачът ще е в края на юни или началото на юли. Но и в това не мога да съм сигурен. Не знам какво ще кажат медицинските експерти

Мачът ще се състои, но в момента сме в ш**ана пандемия. Не може да гледаме на ситуацията все едно е 2019-а. Фюри също е нетърпелив. Ако можех да спра пандемията, щях да го направя. Всички сме на едно мнение, включително с и промоутърът на Джошуа", заяви Аръм в интервю.