Промоутърът с легендарен статут в бокса Боб Аръм се изказа и по тема, извън боя Антъни Джошуа - Кубрат Пулев. За него американският импресарио говори в предишните дни.

Аръм е начело на агенцията Top Rank, която се занимава и с делата на Пулев в последните 18 месеца. В случая обаче ветеранът сред агентите в бокса коментира пред платформата BoxingScene.com реванша Дионте Уайлдър - Тайсън Фюри, който се очаква да е през февруари. Аръм работи и с британския Цигански крал.

"Ще бъде грандиозно - обеща промоуътърът. - Ще е истинско разочарование, ако не достигнем два милиона платени абонамента на pay-per-view. Това е минималната цел. Можем да го направим, както и да минем тази цифра.

Този мач трябва да излети над 100 милиона долара като общи приходи. Можем да догоним най-големите боеве в историята на американската аудитория".

Двата най-касови мача, които са организирани от Аръм, са Майк Тайсън - Ленъкс Люис (2002 г., 110 млн. долара приходи и 1,97 милиона абонамента) и Тайсън - Холифийлд (1997 г., 100 милиона приходи, 1,99 млн. абонати).

"Уайлдър - Фюри II е от калибъра на Пакиао - Мейуедър - продължи импресариото. - Ще е нещо изключително зрелищно. Публиката иска да види този бой и няма търпение да си плати да го гледа.

Всичко около мача е ясно, насрочено и подписано като договорни отношения. Официалното обявяване ще дойде скоро, двете страни координират кога. Всичко обаче е готово, бъдете сигурни."