Промоутърът Франк Уорън, който заедно с Боб Аръм представлява интересите на Тайъсн Фюри, направи своя коментар по темата, която вълнува всеки фен на бокса.

След нокаута на Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев, вече всеки се готви за зрелище между Ей Джей и Тайсън Фюри, което ще определеи абсолютният световен шампион в тежката категория.

Мнозина очакват британският дуел да се превърне в една от вечните класики на този спорт, а по думите на Еди Хърн, разговорите вече са в ход.

От другата страна на преговорите е Франк Уорън, според когото само голямото его на бойците и хората в техните екипи могат да провалят мача. Точната рецепта според Уорън е всеки да остави егото си у дома и да седне да преговаря за доброто на бокса.

"Ако нещо се провали и подобен мач няма, това ще е само заради егото на някой от преговарящите. Говорим за два мача, които ще генерират между 300 и 500 милиона паунда в зависимост от мястото на провеждането им.

Просто боксьорите и техните агенти, в това число и аз, трябва да оставим егото си настрана.

На този етап съм сигурен, че мач ще има. Самите боксьори искат да се случи, за тях няма по-голямо предизвикателство на този етап. Моята работа и на моите колеги е да направим това възможно.

Ще се радвам мачът да е във Великобритания, но ако искаме публика и емоции от най-висока класа, вероятно ще чакаме до юни.

В противен случай просто ще изберем чужда оферта, защото от финансова гледна точка ще бъде доста по-добре", сподели той пред радио "BBC".