Еди Хърн разкри доста любопитен вариант за мястото на сблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.

Не е тайна, че екипът на Джошуа държи на всяка цена срещата да е във Великобритания, при това с публика. Именно заради това тяхно желание и внимателното проучване на всички опции, нова дата за сблъсъка все още няма.

Тъй като на този етап не е сигурно дали властите ще позволят препълнен с публика стадион до края на календарната година, Еди Хърн избра коренно различен подход.

Той смята да организира мача в емблематичната концертна зала "Роял Албърт Хол", където ще присъстват 1000 души, разделени на нужното разстояние един от друг.

Естествено, тези 1000 души ще са отбрани, а пропуските им за мача вероятно ще са с доста сериозна стойност.

Ако нещата с "Роял Албърт Хол" не се получат, има резервен вариант с изложбения център "Олимпия".

"Наистина искам да направя двубоя във Великобритания. Затова, ако Ей Джей се боксира през октомври или ноември, защо да не е в "Роял Албърт Хол" или "Олимпия", където да съберем 1000 души.

Събитието е с подходящ блясък, за да накараме хората да похарчат много пари с вечеря преди двубоя, парти и напитки, като всеки да е на два метра дистанция един от друг", заяви Хърн пред BoxingScene.com

От своя страна екипът на Кубрат предложи мач в древноримския амфитеатър в град Пула, Хърватия. Също така съществуваха опции за мач в Близкия Изток, но решаващ фактор в случая е желанието на Джошуа, мачът да се проведе във Великобритания.