Преговорите между екипите на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа вече са в ход, това призна пред "България днес" мениджърът на родния боксьор - Ивайло Гоцев.

Той също така сподели, че мачът ще се проведе до края на май, като мястото ще бъде някой от най-модерните и популярни стадиони в света.

"Активно сме в преговори. Ние сме на ред. Това е реалността. Говорил съм с мениджъра на Александър Усик. Те нямат претенции веднага да се бият с Джошуа,нуждаят се от още един мач в тежка категория преди това.

Засега работният вариант е за средата на април или началото на май. Много са важни тънкостите на самата среща. Но няма да има проблем, защото нашият екип има общ опит в професионалния бокс над 100 години. Еди Хърн е търговец и знае, че мач с Кубрат ще е атрактивен. Една от нашите идеи е срещата да бъде на неутрална територия.

Не трябва да се изключва и САЩ. Имаме няколко световни дестинации. Става въпрос за големи стадиони. Включително и на екзотични места. Говорим също така и за новия стадион на футболния Тотнъм в Лондон", сподели Гоцев.