Кубрат Пулев атакува мощно Антъни Джошуа - засега само вербално, в интервю пред британския сайт на компанията betway.

Българинът очевидно се е уморил да слуша приказки от щаба на шампиона за дата, място и детайли около мача.

В последните месеци хората около Ей Джей основно "тупкат топката" и не спират да говорят и за двубой с Тайсън Фюри - доста неуважително, тъй като първо трябва да бъде победен българинът.

"Това е доста арогантно, ако трябва да съм честен - казва Пулев пред боксовия сайт. - Да говори за Фюри, сякаш няма мач с мен преди това... Ще му кажа, че прави същата грешка, като преди боя си с Анди Руис, който загуби. Ето затова ще си получи втория нокаут в кариерата.

Първият бе с Руис, сега се задава нов!"

Кубрат тренира за мача, който трябва да е на 5 декември. Поне засега, макар около този бой сякаш никога нищо не е окончателно.

Но българинът също потвърждава, че това е датата, за която в момента той и щабът му знаят и се готвят.

"Джошуа явно има нужда от феновете си - казва още Пулев. - Боксът е мъжки спорт, можем да се бием и с публика, и без. Но за него явно има разлика и си държи на това...

Разбира се, Антъни е много добър боксьор, неслучайно е световен шампион. Но виждам и доста слабости в стила му. Мога да използвам няколко от тях. Мисля, че има психологически проблем.

Знам, че мога да го бия. Усещам, че боят ни ще има подобен край като този с Анди Руис, първия. Ще изненадам целия свят. Ще покажа на всички, че Джошуа може да бъде свален на пода. Отивам на война с него!

След това не той, а аз ще се бия с Фюри."