Битката от UFC межуд Дарик Майнър (САЩ) и Шайлан Нуерданбиеке (Китай) ще бъде разследвана. Причината за това са съмнителни залози и движение на коефициентите в часовете преди срещата, която в крайна сметка завърши с победа за Нуерданбиеке, който така или иначе бе фаворит в двубоя.

В няколко букмейкърски къщи в различни американски щати са забелязани драстични промени в ставките. Масово са били залагани пари не просто за победа на китайския боец, а по-конкретно за такава с нокаут още в първия рунд, както и срещата да продължи по-малко от 2.5 рунда. Все неща, които в крайна сметка станаха факт, защото победител бе Нуерданбиеке - с технически нокаут още в първия рунд в Лас Вегас.

ВИДЕО ОТ СЪМНИТЕЛНАТА СРЕЩА ГЛЕДАЙТЕ ТУК >>>

Множеството пари, заложение на подобен развой на мача, накараха доста букмейкъри да спрат да приемат залози и дори да извадят мача от програмата си.

Малко преди мача се появиха слухове, че Майнър е контузен, а още в първия рунд той нанесе ритник в тялото на съперника си, след което направи гримаса на изключителна болка. В крайна сметка всичко приключи с технически нокаут рано-рано във встъпителнта част на двубоя.

Китаецът спечели трети пореден мач в UFC и така вече има 39 победи и 10 загуби в професионалната си кариера. Съперникът му, който има 10 години зад гърба си в спорта, записа загуба №14 в 40 двубоя в октагона.

В главното събитие на вечерта бразилката Аманда Лемнош победи сънародничката си Марина Родригес с технически нокаут.

ВИДЕО ОТ ТОЗИ МАЧ ГЛЕДАЙТЕ ТУК >>>

35-годишната Лемнош повали Родригес със серия от мощни атаки с ръце в третия рунд.