Основният претендент за титлата на IBF в тежка категория Кубрат Пулев говори за предстоящия реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа.

Българинът, който постигна победа в събота, разкри, че ще гледа реванша на живо и кой предпочита да е негов съперник в евентуален мач за световната титла през 2020-а.

"Видяхте, че външният вид на един боксьор няма никакво значение - това не е бодибилдинг. Боксът е сериозен спорт с големи традиции. Човекът трябва да има огромна физическа подготовка, технически умения, опит. Не е просто един външен вид и една реклама, така че рингът е сериозно нещо."

"На мен би ми бил по-удобен Анди Руис, но от друга страна, когато съм играл срещу подобен тип боксьори като Джошуа, те са ми били изключително удобни. Бил съм много по-бърз от тях. Понякога стилът на Анди Руис е по-неудобен, както беше Райдъл Букър. Важното е да има тежки попадения, които да нанесат максимални поражения на противника. А когато има един стълб, който не се движи толкова, е много по-лесно. Тепърва ще стане ясно, аз също съм любопитен. Аз ще гледам галата на 7-ми декември на живо."