В Саудитска Арабия са готови да платят умопомрачителните 100 милиона долара на Хабиб Нурмагомедов, за да видят реванш срещу Конър Макгрегър Това призна Али Абделазис - агент на дагетанския боец.

Нов бой между Хабиб и Конър е всичко, което феновете на бойните спортове искат. Това също така е желанието на шефовете на UFC, както и на самия Макгрегър.

Единственият, който до този момент не е давал такива индикации е Хабиб. Наскоро обаче баща му открито заяви пред руските медии, че за да видят такъв мач, организаторите трябва да дадат 100 милиона долара на сина му.

Това е нечувана сума, която боец получава като хонорар за един мач.

Оказа се, че има хора готови да я платят, а едва ли е изненада, че става въпрос за Саудитска Арабия.

В момента обаче Хабиб преговаря за мач срещу Тони Фъргюсън. Дагестанецът няколко пъти е заявявал, че след победата над Конър, има още няколко бойци, които иска да надвие, а след това ще сложи край на кариерата си.

100 милиона долара обаче биха били сериозно изкушение, но има вероятност UFC да не позволи реванш извън САЩ. Бойците биха получили повече пари, ако се бият в Близкия изток, но пък за самата организация е по-добре подобен мач да се състои в Лас Вегас или Ню Йорк.

Али Абдулазис също така сподели, че въпросните хора в Саудитска Арабия, имат резервен вариант при провал на мача срещу Конър. В такъв случай те ще са готови да организират мач между Хабиб и легендарния боксьор Флойд Мейуедър.