Тайсън Фюри разкри, че цялото му семейство се е опитвало да го убеди да не се бие в световната федерация по кеч.

Бившият световен шампион в бокса ще се бие с Броун Строуман в Саудитска Арабия следващия четвъртък.

Ще направи дебюта си в световната федерация (WWE) само шест седмици, след като получи ужасна аркада на окото в мача с Ото Валин.

Фюри приема риска, че огромната рана, която бе зашита с 48 шева, може да се отвори отново и че реваншът му с Дионтей Уайлдър може да бъде поставен под риск.

Той е категоричен, че никой не е успял да го разубеди за кеча, включително и промоутърът му Франк Уорън.

"Исках да е голяма изненада. Франк беше много ядосан. Каза ми "това е много лоша идея, може да се контузиш. Броун Строуман е голям атлет. Какво става, ако раната пак се отвори? Ами ако си контузиш рамената или краката?".

Отвърнах му "какво става, ако изляза от вкъщи и ме блъсне автобус сутринта". Ако живеехме на принципи "ако", нищо нямаше да правим в животите ни. Трябва да хванеш бика за рогата и да се наслаждаваш, защото възможности като тази са веднъж в живота.

Това е страхотно нещо за мен, но Франк, отборът ми, баща ми, брататя ми ми казват "концентрирай се върху работата си, не си шоумен или филмова звезда".

Фюри не потвърди, но и не отрече спекулациите, че ще прибере близо 20 милиона долара за участието си в световната кеч федерация.