След като вече са ясни детайлите по реванша Анди Руис - Антъни Джошуа в тежката категория на профибокса, шампионът заговори за плановете си "след победата".

Мексиканецът Руис сензационно отне трите титли на Джошуа на 1 юни, а сега ще ги защитава от него на 7 декември в Саудитска Арабия.

Мястото предизвика доста полемики в европейските медии и е избрано след оферта, която ще прати в джобовете на хората от щабовете на двамата боксьори по над 40 милиона долара.

Ако спечели отново и запази поясите, Руис иска през 2020-а да има два мегамача, като вероятно ще опита да ги продаде в пакет за рекордни пари на някой телевизионен гигант.

Независимо в какъв ред като хронология, той назова имената на Дионте Уайлдър и Тайсън Фюри като съперниците, които желае да срещне. Интересът към такива мачове би бил колосален, а победи в тях ще го направят абсолютен и безспорен №1 в категорията.

Не е ясно в каква позиция поставят тези планове Кубрат Пулев, който продължава да е претендент №1 на Световната боксова федерация (IBF), но така и не получава шанс за нов мач за титлата.