Анди Руис, който е сензационен световен шампион в тежката категория на бокса, атакува със силни думи Антъни Джошуа. Именно срещу британеца Руис спечели изненадващо поясите на шампион в бой на 1 юни, а сега предстои реванш, който е задължителен по договор.

Но детайлите по двубоя още не са ясни, защото роденият в Калифорния мексиканец иска той да е в САЩ или на стадион "Ацтека" в Мексико сити. Джошуа настоява боят да е във Великобритания.

"Ще го бия отново - каза напереният и пълничък шампион. - Ще се случи същото, което стана в мача наскоро. Просто ще победя, защото съм по-добрият боксьор. Джошуа е страхотен атлет, може да се движи по ринга грациозно, хубаво е за гледане. Но не е добър в бокса, а това е най-важното, нали? Той просто не става, не е достатъчно добър, за да ме победи."

Руис обясни и какво е направил с първата порция от получените близо 7 милиона долара за сензационната му победа над Ей Джей.

"Купих кола на мама - обясни симпатягата. - Толкова стари брички разбих като тийнейджър, че и дължах това. Купих и новичка и модерна кола. Сега спокойно мога да помисля и за нещо за себе си. Имам достатъчно пари, за да си го позволя."