Боксьорът в тежка категория Шанън Бригс заяви, че се е разбрал за демонстративен мач с Майк Тайсън, като договорката е сключена и сигурна.

Железния Майк призна, че се връща към бокса, след като публикува серия снимки и видеа на свои тренировки, на които личи, че е във форма и напомни за най-добрите си години.

Спекулациите бяха за трети мач срещу Евандер Холифийлд, тъй като последният също сложи ръкавиците и загатна за завръщане.

Новината обаче идва от 48-годишния Бригс, който още не е пенсиониран боксьор, въпреки че последният му мач бе преди 4 години, когато с нокаут победи Емилио Езекиел Сарате.

По време на чат в Инстаграм, Бригс заяви: "Тъкмо говорих с Майк Тайсън. Ще се случи, ще се бием. Официално е и ще го видите. Аз Тайсън ще сложим ръкавиците и ще се бием в джунглата. Юмруците ни ще говорят. Парите са там, почти са там и не мога да кажа повече. Това е за благотворителност и е демонстративен мач. Хората трябва да разберат това. Майк удря силно и може да ми счупи ребро. Трябва да сме напъло готови".

Холифийлд също е в текущи преговори за бой с Тайсън.