Страхотната боксова нощ, която Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър подариха на феновете, завърши по коренно различен начин за двамата боксьори.

Фюри напълно зaслужено спечели срещата с нокаут в 11-ия рунд, а сякаш изтощението за Циганския крал нямаше никакво значение.

Той също понесе няколко тежки удара, на два пъти дори се озова на земята, но това не му попречи около 2 часа след края на мача да бъде в един от най-популярните нощни клубове в Лас Вегас.

Но добре знаем, че Фюри не може просто да бъде някъде. Той бе в центъра на вниманието, като излезе на сцената и започна да заbавлява цялата тълпа.

Купонът за Фюри продължи цяла нощ, като за една нощ той затвърди името си на най-добрия боксьор в тежката категория, както и на може би най-колоритният тип в съвременния бокс.

На съвсем другия полюс бяха ситуациите при Дионтей Уайлдър, който трябваше да бъде приет в болница заради счупена лява ръка.

Американецът сам е признал, че не помни сериозни моменти от битката, заради което екипът му веднага го е откарал в лечебно заведение.

Освен това е трябвало да бъде прегледано неговото око, както и ухо.