Боб Аръм, старият вълк в бокса, говори пред "Sky Sports" за очаквания от всички фенове на този спорт сблъсък на британските шампиони Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Американският промоутър е работил с фигури като Мохамед Али и Оскар де ла Оя, а сега неговата агенция Top Rank движи делата на Кубрат Пулев, а и на Фюри.

"Такъв мач ще има със сигурност - категоричен бе Аръм. - Ако Джошуа победи Пулев, а аз определено не искам това, тъй като Кубрат е мой състезател, очевидно ще пристъпим към организирането на този бой.

И не мисля, че това ще са трудни преговори, а напротив.

Ще направим сделката за един ден, ако се видим лично с Еди Хърн и екипа му. Ние не си играем игрички и не опитваме да хитруваме в Top Rank, работим за това да има договори и мачове между най-добрите. Няма да говоря празни приказки, колкото да кажа нещо.

Работихме дълги години с бащата на Еди - Бари Хърн, когото мога да нарека мой добър приятел. Франк Уорън също ще бъде на масата, така всички страни ще се разберем за един ден. Длъжни сме и ще го направим, но преди това има други мачове, които не са се изиграли.

Ако трябва да прогнозирам, виждам го около средата на 2021 г."

Същевременно Джошуа се появи на първите страници на британските вестници в снимки, на които е с шина на коляното на левия крак.

Боксьорът излезе с приятели да поспортува, но ясно се вижда ограничителната пластмасова лонгета.

От щаба му опровергаха той да има сериозна контузия, като нарекоха носената шина върху панталона му "предпазна мярка".