Драмата около дългоочакваният епизод №3 между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър няма край, след като мачът им бе отложен заради COVID-19.

Положителни проби за вируса са дали както самият Тайсън Фюри, така и хора от неговия лагер, съобщава ESPN. Естествено, че всички те са поставени под карантина в хотелските си стаи.

Мачът между Фюри и Уайлдър насрочен за 24 юли в Лас Вегас. Макар Фюри да може да излезе от карантината до самия мач, от лагера му са преценили, че макар и оплакванията му да са само лека настинка, той няма как да е в топ кондиция за мач от такова ниво.

По всяка вероятност двубоят помежду им ще остане за ранната есен в най-добрия случай.

Припомняме, че такъв мач изобщо не бе в плановете на Фюри. Първият мач помежду им завърши със зрелищно равенство, а във втория британецът просто разпиля своя противник.

След това дълги месеци нямаше никакви индикации от Уайлдър за трети мач, заради което Фюри подготви своята битка срещу Антъни Джошуа, която трябваше да излъчи абсолютният световен шампион в тежка категория.

И когато нещата бяха договорени се оказа, че Уайлдър е потърсил правата си в американски съд, който е отредил, че задължително трябва да има епизод №3 на тази сага.

Така по задължение се стигна до решението за този мач на 24 юли, който обаче коронавирусът провали.