Боксьорът Тайсън Фюри и съпругата му Парис провеждат фитнес тренировка всеки ден в 9 часа сутринта от дома си в Моркамб, Англия.

След това двамата на случаен принцип избират един от зрителите си, с които разговарят на живо. Една от историите на тези хора е вдъхновяваща.

Жената, която се включи в разговор с Фюри, обясни как има проблеми с пиенето и как тези упражнения й помагат да влезе в правия път.

"Тайсън, много благодаря, че ме избра. Двамата ви обичам много, наистина. Пиех всеки ден в продължение на години и след това започнах да правя упражнения една сутрин. Вече не съм пила в продължение на десен седмици", заяви дамата, която е вдъхновена от работата на боксьора.

През 2016-а Фюри също имаше проблеми с пиенето, както и с наркотиците, след като победи Владимир Кличко и стана световен шампион.

Циганския крал направи едно от най-сензационните завръщания в професионалния бокс и победи Дионтей Уайлдър в началото на тази година. Той сподели на жената, че също е минавал през подобна агония и напълно я разбира.