Потенциалният съперник на Антъни Джошуа в британски мегасблъсък в тежката категория, а именно Тайсън Фюри, предупреди сънародника си да се концентрира върху срещата с Кубрат Пулев. Мечтата на промоутърът на Джошуа Еди Хърн е обединителен двубой за всички титли в категорията, който би противопоставил двете суперзвезди, но това минава през победа на Ей Джей над Кобрата през декември в Лондон. 

"В последните пет години той чака своя шанс, след като загуби от Владимир Кличко. Ще бъде трудна битка за Джошуа", каза Фюри относно предстоящия на 12 декември двубой.

Еди Хърн също се изказа ласкаво за българския боксьор.

"Пулев е голям, опасен боксьор от тежка категория. В Топ 5 на света е. Има само една зaгуба, която е от Владимир Кличко. Той беше изключителен още като аматьор, удря много силно и това ще бъде трудна битка", коментира Хърн, който подчерта, че организацията на каквито и да е мега двубои през 2021 година минава първо през победа на Джошуа срещу Пулев. 

Импресариото добави, че Джошуа мисли единствено и само за Пулев, а след реванша си с Анди Руис е показал, че знае как да се адаптира спрямо съперника.