Майк Тайсън проговори за случая с ударения няколко пъти от него пътник в самолет в края на април.

Боксовата легенда бе гост на вечерното шоу на Джими Кимъл и говори за това как отглежда марихуана, с какво се занимава в момента и... как му действат досадниците като онзи в самолета преди няколко месеца.

"Това не бях аз! - пошегува се първо Железния. После стана сериозен и обясни. - Проявих търпение с този тип. Може би сбърках, не трябваше да го бия. Но бях напушен и уморен, исках просто да поспя...

Не исках да наранявам никого. Този човек обаче не спря да говори и да ми досажда.

ОК, ударих го няколко пъти, което беше грешка. Извиних му се, даже му дадох номера си... Дано не ми се обади, разбира се."

По по-общи теми извън случилото се на онзи полет, някогашното боксово страшилище се усмихна широко:

"Аз съм в страхотен момент от живота ми.

Вероятно причината е, че постоянно съм напушен. Ходих на едно събитие в Калифорния, където 65 000 души заедно пушеха трева и се забавляваха. Ето това наричам аз готино преживяване!

Доволен съм от живота си, от семейството си, от всичко. Отглеждам си моя трева, невероятно е, човече!"

Тайсън коментира и случай от миналия уикенд, когато на боксовия ринг имаше ухапване, подобно на това, което той приложи към ухото на Ивендъл Холифийлд преди близо 30 години.

"Не може да го направи като мен - пошегува се Майк. - Мога да го съдя, защото това е патентован ход. Но за какво? Пари не ми трябват... А и той е много далеч от класата ми."