Майк Тайсън се завръща на ринга след 15-годишно прекъсване, а това, че срещата му с Рой Джоунс Джуниър е с демонстрационен характер, по никакъв начин няма да спре легендата да покаже истинската си същност. Това твърди спаринг партньорът му Заб Джуда, който разкри повече за състоянието на легендарния американец преди утрешния двубой. 

"Току що приключих тренировъчния лагер с Майк Тайсън. Искам да кажа на всички, че Майк Тайсън ще се качи на ринга в събота с една цел - да причинява болка. Той не си играе. Това не е игра. Разбирам, че променят правилата, но само ще кажа, че онзи Майк от миналото отново е тук", заяви Джуда.

"Ще дам пример. Един от партньорите му дойде на подготовката с пълен набор зъби в устата си, но си тръгна с един по-малко. За такова ниво на Майк говорим. Ще бъде същинска лудница", споделя още той.

Джуда е категоричен, че Тайсън, който има 44 нокаута в професионалната си кариера, ще се опита да повали съперника точно по този начин.

Майк е бивш световен шампион в тежката категория, докато Джоунс е държал титлите в четири различни категории на професионалния бокс.