В навечерието на битката между Антъни Джошуа и Франсис Нгану медийните престрелки между двата лагера се ожесточават.

Срещата ще е в петък в Рияд, а след като досега от лагера на британеца бяха по-активни в заканите, дойде ред и за отговор.

Треньорът на Франсин Нгану - Дюи Купър, бе категоричен, че двубоят ще завърши с нокаут.

Това ще бъде втори боксов мач за бившия шампион на UFC, след като през октомври Хищника направи своя дебют срещу Тайсън Фюри и загуби с разделено решение.

"Тайсън Фюри може да падне, но се изправя.Той е падал в многобройни битки, дори няколко пъти, но се изправя и продължава да се бие. Не можем да кажем същото за Джошуа. Така че това е просто елементарна математика. От гледна точка на аритметиката трябва да кажем, че Тайсън Фюри определено е по-издръжлив, с по-добра брадичка.

В тежката категория, особено с човек като Франсис, който удря, брадичката на всеки е уязвима и може да бъде счупена. Така че няма как да кажа, че Джошуа е със здрава брадичка, просто ако получи чист удар в тежката дивизия, много момчета ще паднат. Мога да ви кажа едно нещо: Франсис е готов да се покаже. Той е готов отново да шокира света. Светкавицата ще удари два пъти и Джошуа ще заспи. Яростните, свирепи, напористи юмруци на Франсис ще го довършат", обясни Купър.

Самият Нгану пък потвърди, че великият боксьор в тежка категория Майк Тайсън не го е тренирал за кросоувър сблъсъка с Антъни Джошуа.

Нгану си партнираше с Тайсън преди професионалния си боксов дебют срещу Тайсън Фюри през октомври, но този път няма да е така.

"Чувствам се готов, натрупах опит. Светът на бокса отново ще бъде шокиран", закани се камерунецът.