Тайсън Фюри се изказа в свой стил, когато бе запитан за предстоящия на 1 юни бой в тежка категория между шампиона Антъни Джошуа и претендента Джаред Милър.

"Ще бъде чудесно забавление - две отрепки на ринга - изстреля Фюри в телевизионно студио. - Не е лошо да си понапълниш малко сметките с някой мач в Ню Йорк, нали!? Е, не е като да го направиш в Лос Анджелис, това не всеки го може. Това ще бъде мач между двама тъпаци, но вероятно ще е забавно."

Точно в Калифорния Фюри направи голям мач срещу Дионте Уайлдър през декември, завършил със спорно съдийско решение за равенство.

Противно на спекулации, че е възможно именно Циганския крал да е потенциален съперник на Кубрат Пулев още през тази година, британецът разкри плановете си.

"Ще се бия отново с Уайлдър, това е в менюто за следващия мач - каза Фюри. - След това ще се бия с Дилиън Уайт, който е най-прогресиралият боксьор в последните 2 години в света. И заслужава да има шанс като претендент за титлата, която ще спечеля срещу Дионте. Мога да кажа на Дилиън, че Джошуа няма да му даде същия шанс, защото е задник."