Съперниците в тежка категория Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри се бутаха и отправиха закани на официалната пресконференция преди реванша им на 22 февруари.

Двамата изразиха намерения да "унищожат" съперника на шоуто в Лас Вегас, което ще е най-гледаното боксово събитие за годината.

Фюри, който беше облечен с бяло яке, черна качулка и тъмни очила, показа своето чувство за хумор като призова фотографите да се отдалечат, за да не хване настинка от тях.

Англичанинът изглеждаше с една идея по-умерен в поведението си, докато американският му съперник бе емоционален. И двамата отправиха обаче остри обиди към съперника.

Уайлдър нарече съперника си наркоман и самоубиец, а Фюри смята, че той е вкарал Бронзовия бомбардировач в големия бокс. Емоциите между тях бяха по-скоро за камерите и личеше отново взаимното уважение, което трудно може да бъде прикрито. И двамата са категорични, че ще търсят ранен нокаут.

Стана ясно и че съдийската бригада ще е изцяло американска, като на ринга ще действа опитният арбитър Кени Байлес. Фюри заяви, че няма против това и ще се стреми крайният резултат да не зависи от съдиите.