Въпреки втората загуба от Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър не мисли за отказване от професионалния бокс, а дори напротив. Американецът се надява, че следващата му битка ще бъде с някой измежду Антъни Джошуа и Олександър Усика, като за да се стигне до този сценарий, двамата първо трябва да изиграят и реванша помежду си.

"Отказване не е в плановете на Дионтей. Той е осигурил достатъчен комфорт от финансова гледна точка на семейството си и не трябва да се бие, за да продължава да живее по начина, по който го прави. Но категорично отказване не е в плановете му и не е нещо, което сме обсъждали", каза един от треньорите на американския боксьор - Малик Скот.

"Той ще се завърне както и когато пожелае, защото е голям боец и не просто част от масовката. Мястото му е в големите и значими мачове. В неделя той беше страхотен, но Фюри бе дори още по-страхотен", добавя още Скот.

В плановете на Уайлдър и щаба му влиза битка срещу Джошуа или Усик. Ей Джей вече активира клаузата за реванш след загубата си от украинеца, като Дионтей ще трябва да изчака този мач, за да се изправи срещу загубилия от него.

Друг вариант е мач с Анди Руис, който бе първият боксьор, успял да победи Джошуа на професионалния ринг.

35-годишният Уайлдър има само две загуби като професионалист, като и двете дойдоха от Тайсън Фюри - през февруари миналата година и преди броени дни.