Словесната война между Дионте Уайлдър и Тайсън Фюри набира все по-голяма сила с наближаването на втория епизод от шоуто помежду им.

Той ще се проведе на 22 февруари в Лас Вегас, а всички го очакват с голям интерес, след като през декември 2018-а двамата изиграха епичен мач, завършил без победител.

Преди дни Тайсън Фюри постави под сериозен въпрос боксовите качества на съперника си Уайлдър. Присмя се на техниката му и се закани да го нокаутира.

Именно поразяващият удар е основното оръжие на Уайлдър, а той не прие особено сериозно заканите на Циганския крал.

"Неговите юмруци са като възглавнички. Така ги усетих по време на последния мач. Аз не съм виждал силата, за която говори, няма общо с мен.

Подготовката ми върви прекрасно, не съм бил по-щастлив в живота си. Когато има един щастлив Деонтей Уайлдър в тренировките, може да се очакват наистина страхотни неща.

Колкото до Фюри, не знам каква му е статегията и какво цели. Може би се опитва да ме ядоса, да ме разсее със заплахите за нокаут. Това все пак е вълнуващо, нямам търпение да дойде 22 февруари.

Всичко в тялото му е цел, не си мислете, че гелдам само в брадичката. Всяко място, което правилата позволяват, ще бъде ударено от мен.

Мисля, че победата, която ще постигна, ще бъде по-специално от всички до този момент. Все пак двамата имаме своята история с онова равенство. Аз го приемам като мой брат в тази ера на тежката категория.

Останалите боксьори се пазят, не се отпускат и отдават на забавлението. Ние просто се наслаждаваме, не ни е страх, защото сме наясно, че когато гонгът удари, всичко е възможно.

Фюри е боксьор, с когото трябва да се внимава. Има страхотни качества и може да очавкаш всичко от него. Истинската опасност на ринга обаче ще е моята сила.

Трябва да подходим като в първия мач. С нашите сърца в ръкавиците, с дух на воин. Преди мача може да се обиждаме, да се хвалим, да се заплашваме, но на ринга гонгът удря и ставаме убийци".