Дионте Уайлдър е загубил надежда, че ще има трета част от сблъсъка му с Тайсън Фюри.

Бронзовия бомбардировач бе нокаутиран от Циганския крал преди година, след което Фюри отнесе пояса във версия WBC на тежката категория в бокса.

Очакваше се да бъде активирана клауза за нов мач, след като първият завърши без победител с равно съдийско решение, а вторият бе зрелището, в което британецът отне титлата на американеца.

След като това няма как да се случи и срокът е бил изпуснат за договоряне на финалния етюд от трилогията, Фюри е изцяло фокусиран върху срещата си с Антъни Джошуа, за която вече се говори съвсем открито и в обозримото бъдеще.

Уайлдър също прави своите планове, като най-актуалният е свързан с мач срещу Анди Руис.

Мексиканецът втрещи света като прати на пода Джошуа и му взе поясите през 2019-а, за да ги върне след реванш в Саудитска арабия в 12-рундов мач. Руис е изключително популярен, особено в Централна и Северна Америка, както и Уайлдър. Затова и идеята на такъв бой ще е да се търси алтернатива на глобалния интерес, който без съмнение ще генерира срещата на Ей Джей с Циганския крал Фюри.

Първите разговори вече са водени и се очаква да има договорка за поне един бой на Уайлдър и Руис тази година.

Според информациите от Щатите и Мексико, Анди е започнал тренировъчен лагер в края на 2020-а, като кондиционно се е подобрил значително от формата, в която бе в реванша с Джошуа.