Легендата Майк Тайсън отново влезе в новинарските емисии в края на април, когато наби досаден пътник в самолет по време на полет между Сан Франциско и Флорида. Железния Майк обаче минава между капките, защото всички повдигнати срещу него обвинения са били свалени. 

Оказа се, че някогашният световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, е постигнал извънсъдебно споразумение с жертвата си още преди да бъде започнато делото.

Представителите на жертвата са приели още първото предложение на защитата на Тайсън за споразумение, като така всичко е приключено. 

Тайсън е имал не един или два проблема със закона както по време на кариерата си на ринга, така и след приключването ѝ. По всичко обаче личи, че този път Майк ще се размине с излишна драма и съдебни разправии.

В криминалното му досие личат присъда за изнасилване, заради която лежа в затвора, както и множество арести заради употреба на алкохол и наркотици. Самият боксьор призна преди години, че е бил на косъм от смъртта заради пристрастяването си към алкохола.

ИЗБРАНО