Коментари - Челси пусна жалба срещу Клатънбърг заради обиди | corner.dir.bg
назад

Челси пусна жалба срещу Клатънбърг заради обиди

От Челси подадоха официална жалба срещу главния рефер на дербито с Манчестър Юнайтед, Марк Клатънбърг, който е използвал "неуместен език" към двама от футболистите на домакините.

Обратно в новината

Коментари - Челси пусна жалба срещу Клатънбърг заради обиди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Това не е първата издънка на този рефер. Преди време гледах един мач между Евертън и Ливърпул на който пак той беше съдия. Беше голямо подпиране на Ливърпул. В крайна сметка те победиха, но пак с цената на няколко незаслужени червени картона и куп обратни отсъждания в полза на червените. Според мен този хитрец трябва да го разследват по-надълбоко(за манипулиране на мачове).

Ман Юн живи смешници в този мач и сезон. Добре че поъчковия реф взе мача в свои ръце иначе ниама начин да подушат титлата. То пак не е сигурно д с тази куца игра ама като гледам каква съдийска бригада седи зад гърба им а много вероятно...

Преднамереност в действията на Клатенбърг нямаше. Съдийски грешки да, но преднамереност - НЕ! Първият червен картон (на Иванович) бе безспорен и няма какво да се коментира. При падането на Торес съдията пресилено вдигна втори жълт (съответно червен) картон за симулация, а по-правилно бе да изтълкува ситуацията като неволна загуба на равновесие от страна на нападателя и просто да я подмине..... При победния гол на Чичарито имаше тънка засада, но вината за нея бе на страничния рефер и на този до вратата, които трябваше да сигнализират на главния. Така че това просто бе един нещастен мач за Челси, който те трябва по-скоро да забравят.

Торес трябваше да бъде изгонен по-рано за неговите похвати в областа на каратето. За неотменениея гол са виновни хората, които не позволяват да се въведе видео контрол. Тази ситуация можеше да бъде определена правилно само с помоща на технически средства.

My Friend Analizator , Какъв анализатор си ? слухов ,обонятелен или отворен отзад ? Що за понятие е това"тънка засада" ? Засада или има или няма ,това е то. Шо се отнася за Клатенберг, това е новото попълнение в леглото на сбъркания Фър-Гъс.Тъжно е ,че такива шизофренични рефери си играят със спортния дух и правят спорта гаден.Иде времето когато запалянковците ще се намесят на терена и ще смачкат тази гнусна практика ЛЮБОВНИЦИ на Фър-гъс да решават мачове.

Плюйте, плюйте ама ви е яд нали ?

Ако бяха мъже, от мю щяха да признаят за съдийските "грешки". Ама на тях явно им е все едно как бият - дали честно или нечестно. Пут-овци!

Аз грешките съм ги признал, ама ти ако беше мъж щеше да си признаеш че Торес трябваше да е аут половин час по-рано и неговия карто сега нямаше да се дискотира. Имаше и положение за дузпа, което също не се коментира. Още два картона бяха спестени на играчи на Челси в 27 и 66-та минути. Ама си приказваш само за това което ти изнася на теб, или просто не си гледал мача?

Тоя съдия иска да ни покаже, че и в "родината на Футбола" има некадърни и кофти съдий.

Нещаста съдийска мижитурка - заради такива като него се мачкат младите и талантливи отбори, заради комплексарщината на самодоволни некадърници като съра, които ги подпират брутално всеки мач ! Като са добри да печелят с футбол, а не със съдийска помощ !

Според Сър-чето във всеки мач трябва да гонят всички играчи на другия отбор, а съдиите да вкарват поне по гол за Ман Ю за да могат да бият някак! А този "клатения" съдия повече не трябва да свири мачове във висшата лига според мен!