Хей отсвири Кобрата, ще се бие с Мануел Чар

Дейвид Хей ще се бие с немеца Мануел Чар на 29 юни в Манчестър, съобщиха британските медии. Главен претендент за мач с Хей беше Кубрат Пулев-Кобрата, но за съжаление британският боксьор е предпочел да спори на ринга с Чар.

Обратно в новината

Коментари - Хей отсвири Кобрата, ще се бие с Мануел Чар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравй, Кубрат! Сигурно не ти е лесно да се съсредоточиш за среща с някой конкретен противник, защото много се разбягаха всички около теб! Нищо, тренирай и очакавай твоя ден, Сър! Не обръщай внимание на рзни драскачи-коментатори, те нямат идея за нещата там горе между въжетата! Следвай мечтата си и бъди себе си, както винаги досега! Успех, Кубрат! Л.П. Пловдив

Кубрат ръждясва докато навие някой да се бие с него.Кофти. Напомня ми за пейката изтъркана от Бербо докато загуби форма.

Хей би Валуев, , игра с Кличко и загуби оспорвано по точки.

Кобра,горе главата.Който се страхува бяга от теб.Нали знае "Страх лозе пази".

Има няколко боксьора дето ще бият Кобрата . Един от тях е Хей. По-интересно за всички зрители по света е да гледат борбения Чар отколкото недоказалия се още Кубрат. Не забравяйте ,че от досегашните съперници на Кубрат нямаше ТОП боксьори като Поветкин, Хей, Хук , Чар и т.н. Хвърчи много нашето момче , добро е, но не е за въха .. все още.

Забелязвам че Кобрата става все по-добър и по-уверен със всеки мач. И най-важното - не се отказва. Бори се до край. Евала за това!

Питай Боби Георгиев(европейския ни шампион) за Хей. Боби познава много добре и двамата като игра и стил.

Давай Кобра с теб сме! Видяха нивото ти и всичките се изпокриха...

"В кариерата си Хей е провел 28 мача, от които е спечелил 28 (24 с нокаут)" "Дейвид Хей през юли 2011 г. загуби от Владимир" Г-н Шивачев, как така хем е спечелил 28 от 28 мача, хем има загуба от Кличко. :-)

Много ги е страх бе... Защо така?!

След като е отказъл на Кобрата трябва да играе с балет Магаданс .

Страх лозе пази :)

Кобрата щеше да му разбърка азбуката на тоя, ама се оттърва.

Добре, че се е отказал, че много бой щеше да отнесе Кобрата.

В кариерата си Хей е провел 28 мача, от които е спечелил 28 (24 с нокаут). Дейвид Хей през юли 2011 г. загуби от Владимир, .......АЛО ЖУРНАЛЯТА....28мача 28 победа...и е паднал от Кличко

Паднал е достойно, и затова се брои като победа ;-)