Бекъм: Роналдо не е на нивото на Меси

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Дейвид Бекъм взе отношение по сравненията между Лионел Меси и Кристиано Роналдо, и това кой е по-добър от двамата.

Обратно в новината

Коментари - Бекъм: Роналдо не е на нивото на Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

недоразумение сред звездите от близкото минало във футбола, манекенския му вид у брака му с поп певица (с изключително съмнителни качества от цялата група спайс гърлс) го наредиха сред някакви величия, но съвсем незаслужено. Един бербатов би трябвало да е заслужил повече от това манекенче, вероятно го е яд че роналдо е малко по убав от него и затова предпочита да плямпа така за човек, който като него самия е ритал и в ман и в реал. Който се съмнява в думите ми да ми каже какво донесе тоя метросексуален тип на англия (свет. европ. купа??) и освен требъла за ман (в който едва ли беше най заслужил, но поне беше най симпатичния), друго нищо не направи. Един фалц при центриранията, който сега срещу барса изглеждаше немощен и смешен, абе звизда отвсякъде. Точно той решил да дава мнение. Иначе факт Меси е по-добрия.

Пич, ти си един шегаджия. Жалко е, че хора като теб въобще нямат очи за хубавите неща. Роналдо е страхотен футболист, но Меси е просто по-добър. Толкова е просто.

Няма просот по-добър. Има критерии по които един превъзхожда друг. Твоето просто по-добър е все едно аз да учредя награда и да я раздавам на който си искам. И да се оправдавам, че той е просто човека, който залужава. Без никакви аргументи.

Критериите са ясни. И не виждам по кои Роналдо, освен игра с глава да превъзхожда Меси - техника, бързина, дрибъл, игра един на един, асистенции, организационни качества... Да не коментираме, че Меси по оценките на повече разбиращи от мен и от теб тази игра е най-добрия през последните години. Толкова е просто...

"...обяви още Бекъм пред аржентинската агенция Telam..." Е какво да каже човека като е възпитан? Иначе за какви сходни технически качества става въпрос?!? Едно джудже било сходно на най- железния атлет. То дори Бекъм в добрите си години беше по добър от меси.

Ало,ха ха ли си хахо ли си,става въпрос за футболисти,не за атлети,не за баскетболисти,не за манекени...Светът,години наред е оценил и признал Меси за най-добър .

ами то за футбола не се изисква никакъв атлетизъм, нали? Не се налага да тичат или да влизат в борба за топка или да скачат. Какъв е проблема и баба ти да е звезда във футбола? Има цял филм по дикавъри за Роналдо и уменията му. меси нито с топка, нито без топка е по-бърз от Роналдо. Нито може да отскочи на височина колкото Роналдо. Нито ударът му е по-силен . Нито има по-добър финт. Но са ти преклено отворени очите за да видиш.

Човече - отпусни се, никой от нас не е виновен, че роналдо те привлича повече сексуално - на футболно ниво Меси е много по-добър във всяко едно отношение - затова счупи всички голови рекорди, затова взе и 4 Златни топки ! Все пак международни специалисти четири пъти го обявяват за най-добрият в света, а тук някакъв киселяк от бетонен квартал ни убеждава, че неговото мнение е по-меродавно от това на доказани специалисти и футболни легенди - смешно е ! Почини си малко - пусни си роналдо по шорти и се отпусни ха ха