Илиана Раева: Страната на абсурдите

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не остана безучастна към случващото се в спорта и футбола.

Обратно в новината

Коментари - Илиана Раева: Страната на абсурдите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илиана, обичам те и ми липсваш. Още помня колко си добра с бухалката и топките... мммм, тигрица!

Донякъде е права. Откъде накъде феновете ще кажат кой да е треньор и кой да играе. Това все пак е частен клуб и този който плаща, той поръчва музиката. А феновете ги виждаме по мачовете когато трошат и създават безредици. По голямата част от тях са лумпени, които не отиват на мач да се наслаждават, а да трошат. Но трябва да приемат, че Левски и ЦСКА вече не са единствените отбори в БГ и все по често ще ги виждат на задни позиции.

Нито "цска" е "цска", нито "левски" е "левски", от времето, когато единият клуб бе клуб на армията, а другия - на мвр и когато можеха да бият почти всеки водещ европейски отбор. Сега всичко е бизнес - създаваш добър отбор и по средата на първенството продаваш всичко читаво и губиш титла, при положение че си имал огромен аванс пред вторият. Чужденец до чужденец във всички "български" отбори. Все пак левски повече случи на собственици през последните 23 години!!!

сънувай МА! Докато сте спортисти сте ГУЕМИ. После за жалост ставате мишоци с дребни душички. Дет са вика - серете на метеното. Грозно.

Не може само с PR акции. Трябва и акъл, ама откъде. Когато не я питат по-добре да не се изказва, че като си отвори устата разбираме за каква грандиозна простотия става въпрос. Футболиста трябва да си играе футбол, гимнастичката да си играе гимнастика, когато си помислят, че стават за нещо друго става страната на абсурдите.

Ужас егати властолюбивата,алчна и високомерна пуйка.

Я ДА ПИТАМЕ БАТЕ НАСКО- НЕ Е ЛИ АБСУРД, ДА ПРОДАВА НА 0,40ЛВ ХЛЯБ АМА ГО ПРАВИ /УНИКАЛЕН БИЗНЕСМЕН/-АМАН ВСЕ ОТ РАЗБИРАЧИ-РАЗСИПА ЛЕВСКИ , А СЕГА ЖЕНА МУ ЩЕ РАЗСИПЕ ФЕДЕРАЦИЯТА-ГЛЕДАЙТЕ САМО -СИГУРНО НА 101%-ВСЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ЛИ СА АКТУАЛНИ В ТАЗИ СТРАНА

Бе то и Илиана Раева шеф на федерация е абсурд ама от как се мазнеше на ББ явно от всичко разбира

ТАЗИ Я ГОНИ КРИТИЧЕСКА

е па тази от всичко разбира то не беше художествена гимнастика то не беше футбол то не беше танци и колко умни хора надвиква с този писклив глас хей ще оправи спорта май иска по на високо да се издигне май май към минестерски стол гледа

Аман от тази куха лейка!!! Тая овца, може и за космонавтка да става, ама не се е сетила за това!

Браво на Илиана Раева, много точно го казва в интервюто, България е страна на абсурдите, каквито са ни политиците/А те са гопа вода, хвани единия удари другия/, такъв ни е и спорта, докъде е докархме , анкета фенове да определят кой спорт е пиоритетен, тогава за какво са треньорите, господи хслезни и си прибери вересиите....

Какво значи министър нали измести Гигова ,чее по добра ,че ще направи повече неща ,че като президент ще е по полезна сега пък към министерството се запъти.Няма лошо и младите спортисти да се доказват не виждам защо все тези от социализма трябва да обират пая,нека и по младите да се облагодеталстват може да покажат и подобри резултати.

Танасе, земи я запри малко таа твойта, за ква се мисли.

Тя и за учителка не става,а за министър да не говорим.Няма ли кои да я посъветва да не исказва мнение за всичко.Той и съпругът е един специалист се мнения исказва взели са се на сериозно.Ух аман от такива всезнайковци.

насо да не гласиш за тренер на уефски,булка?

Не че е грешно, но това изказване с какво помага? С нищо! Когато нямаш предложение, по-добре замълчи. Иначе се превръщаш в поредния хейтър, който за всяко нещо може да намери 100 кусура, но не може да измисли и направи една кучешка колиба!

Определено трудно преглъща, че не и предложиха да става министър. Това с болните амбиции и нереалния поглед върху собствените знания и умения ни докара много беди от пишман управници. Като купят къща в Софииски квартал в полите на Витоша, купят скъпа кола, облекът дрехи с големи надписи на дизайнери и посетят няколко коктейла и ... решават стават за министри.

Действително страната на абсурдите. Илиана започва да се взима на сериозно. Може би се чуства обидена защоТО не са я предложили за министър на спорта в служебното правителство. И да не взима отношение за футбола и за Левски. Тя мисли, че като спи с Наско и е компетентна по всички въпроси. Пък и как някакви си фенове ще си позволяват да изказват мнение.

Не я харесвам ама е вярно ако го е казала.

тая се вживява като втора нешка робева! аман от лидери...

Най-вече да върнат Наско да играе, това е замисъла на "именития специалист" по всичко..