Все още има шанс за мач Кобрата - Хей

Британските медии вече публикуваха информации, че Дейвид Хей е избрал противника си за завръщането си на ринга и това не е Кубрат Пулев, но в "Туитър" треньорът на британеца заяви, че все още не е избран опонент за състезателя му.

Обратно в новината

Коментари - Все още има шанс за мач Кобрата - Хей | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат е българин и му стискам палци,но съм гледал мачове и на Хей и според мен той е на много по-високо ниво,Кубрат има техника,която върши абота срещу съперници средна ръка,но срещу боксьори като Хей и Кличко трябва и тежък удар,защото те го имат,а и са не по-лоши в техническо отношение.Срещу Кличко и Хей Кубат няма шансове,би било интеесно да го видим сещу Чисора.Още повече че около Хей и Кличко се въртят милиони,така че Кубрат може да го ползват само колкото за тв участие,да вземе някой лев и да го покажат.Като цяло се съмнявам че ще играе изобщо с Хей.

Браво на Кубрат!!! Най- малкото, което мога да напиша е, че съм меко казано горд с него. Просто е най- добрият в момента и всички ги е страх да се бият с него.

Браво на Кубрат!!! Най- малкото, което мога да напиша е, че съм меко казано горд с него. Просто е най- добрият в момента и всички ги е страх да се бият с него.

Здравей, Кубрат! Всички трябва са горди с теб, с това, което си направил до настоящия момент, Брадаре! Тренирай по същия начин, както го правиш досега и очаквай своя момет, който скоро ще дойде!!! Не подценявай никого! Гледай съперника в очите и играй, боксирай! Ти можеш и то много добре, за разлика от толкова много хора, който се давят от завист на твоите успехи, за това, че ти си голям шампион! Това само ще те кали, посрещай го с насмешка-"какво да се прави, Балкански синдром", както пее една певица от Бургас! Успех, Кубрат! Л.П. Пловдив

Много им е неприятно на нашите съюзници, че българин е най-силния боксьор и че фокуса на цяла Америка и Европа трябва да се насочи към ръкавиците на Кобрата и София. Това е втори удар след успеха на Топалов, който те претърпяват. Аз предлагам на всички българи гордо да извикаме, ама така че да се чуеам и отвъд океана, "Кобрата е номер едно в света и всички окичили пояси по кръстовете са страхливци докато не ги защитят пред Кобрата." Нека помогнем на Кубрат Пулев.