”Литекс” и ”Левски” не се победиха в слабо дерби

"Литекс" и "Левски" завършиха наравно 1:1 в късния мач от неделната програма на българската футболна "А" група, с което ловчанлиите останаха на трето място в класирането, а "сините" се изкачиха до осмо.

Обратно в новината

Коментари - ”Литекс” и ”Левски” не се победиха в слабо дерби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най ми харесва, че всички журналя и коментатори са тъпи ЦЕСКАРИ и като такива оценяват нещата....

Отборът на Левски както винаги игра много грубо,но съдията подминаваше грубостите,като най много показваше по някой жълт картон,а срещу чернокожия Джордан свиреше без дори да е имало съприкосновение с топката и това заприлича на подпиране на столичния отбор.Докато разчитат на дуспи няма да станат добър отбор.

Не става само с игра, трябва и дузпа! Говежди дузпаджии смешни!!!

Дуспефски в действие. БФС юо не постанови още със започване на мача да се свири дуспа за дуспефски. И в началото на второто полувреме още една. Този отбор на всяка власт трябва да го закрият. Стига комунистически истории и стига цялата държава да работи за столицата. Комунизма и комунистическите манталитети е вртеме наистина да се махат.

Този сезон съдийте свирят срещу Левски. Спомнете си несъществуващите засади на мачо с Локомотив Пловдив. Дузпа и червен картон за Бодуров във втората минута просто беше задължително.

А така нашия, нъл и аз това викам-задължителна е дуСпа барабар с червен картон, а не само дУспа..и ако ония мърсници от чуждия отбор изравнят-нова дуСпа с нов червен картон и така до ПОБЕДАТА...уефски ое, ое , ое ое :)))))

малоумен неграмотнико,1-во научи се да пишеш ,2-ро гледай даден мач ,3-то и тогава коментирай....................аман от мангали професори

хем си смешен,хем си прост,сташна комбинация две в едно,няма смисъл да разкриваш клубната си принадлежност,не всеки да отгатне от еди път

Баси съдията смотан. Как мое само една дуСпа да даде тоа. И нито един червен картон за съперника. Ми то така как ще я караме ние 100 годишнината-освен само с Гоце Делчев да играем и то с дуСпа от съблекалнята :)))))))))

Баси тъпия неграмотник си! Една дума не си написар правилно, което издава клубна принадлежност и произход - ти си от клуба на грухтящите и си син и внук на старшина!

Епа тоо мое и неграмотно да е написано ма си е баш верно! Така, че и грамотно да е и неграмотно да е па тая! :)

По пронцип съм ЦСКА-р,но сега за 90 минути бях за Левски да не паднат,какво да правиш тото,играх ги Х2,и то не от симпатии,ами защото вярвам в логиката и,че не може да падат вечно.Е,няма такава мъка,пак че не съм им фен на тези,няма такива бастуни.Може ли да вкараш гол и следващата атака да ти изравнят.А този Цецо Генков какъв го играе не разбрах-той е пълно дърво,при това никога не е бил футболист,а сега е и застаряващ.В центъра на защитата има двама дето са за отбори от калибъра на Беласица (Петрич),а Пелето вече е дърт и не става,Гаджев пък не е във форма.Обещах си повече да не залагам на Левски,а само срещу тях,този сезон ми върви с Левски,веднъж 150 кинта като паднаха от Ботев и сега 70 кинта с хикса-100% ги хващам засега,ама са гола вода.

Абе пич ти за тия 150 кинта инфаркт ли искаш да получиш. Я ги зарежи бг отборите и не си хаби нервите за стотинки.