Сър Алекс: Исках да продължа да водя ”Юнайтед”

Легендарният мениджър на "Манчестър Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън разкри, че е имал желанието да продължи да води клуба.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

AbuTalib

Съболезнования! Сър Фъргюсън е велик мъжага.

И за какво? В последните си две години не знаеше какво прави - нито шампионска селекция,нито добра стратегия за всеки мач(камо ли в шампионска лига), дори смените за задържане в края на мачовете в които водеха с един гол не правеше. За фаворизирането на средняци като Уелбек/за сметка на Бербатов/, Джони Евънс и пр., или пенсионери като Рио Фърдинанд/който оплеска и двата финала в ШЛ/ да не говорим.

Ебати дебила....

Ха ха, виж резултатите в ШЛ в последните му две години, виж коментара на Роналдо след първия финал в ШЛ, виж мнението на Руни за селекцията преди третата година на Б., виж измислените дузпи на Уелбек в три ПОРЕДНИ мача преди европейското, където отпаднаха рано - рано, ....абе кво ти обяснявам!

Склонен съм да призная,че за някой неща си прав , но .......... Това,което никой не може като него е да създава и налага млади , никумо неизвестни момчета и да ги прави звезди ! Умееше да застъпва поколенията и никога не е имало "дупки" в отбора ..... Примери много ! А сега какво се прави ? Луди пари за селекции на играчи със съмнителна репутация или достигнали пределна възраст и накрая ..... НИЩО !