Братя Пулеви откриват боксова академия в София

Братята Кубрат и Тервел Пулеви ще открият своя боксова академия в София, с която искат да развиват спорта в България.

Обратно в новината

Коментари - Братя Пулеви откриват боксова академия в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за инициативата! Поздравления!

Е, поне ринга не са ли кръстили на Кличко?

... сега му викат "академия"... а пo-рано беше "брато & аз" оод...

Примципно и аз пооплювам и хейтърствам, главно комунягите и техните синчета, като онзи очилатия с тирантите, ама вие минахте границите! Аплодирам братята. Така трябва! Хората искат да дадат, да помогнат на млади хора! Пу да му се.... Кво искате да открият?! Втора НАСА ли? С БОКС се занимават, не с математика и физика! Сега ще оплюя плюещите - вървете на майната си!

Еееееии поне тъмнокафявите българчета ще има къде да ходят да спортуват щото само те се занимават с бокс у нас поне пулеви ще ги научат да носят на мн бои и как да падат като круши на ринга ама ще продължават поне напред до другото падане

май бъркаш стадионите по селата с тази академия или вече и в София няма българи?!?

Поне една част от децата вместо да се изкривят от висене пред компа или още по лошото, да се заемат с наркотиците, ще могат да спортуват и да станат по силни и здрави физически. Евала!

Браво! Ще произвеждаме академици с два пръста чело и паркинсон на 35 години от блъскане по чутурата. След това ще поемат по пътя на Боевски и Любо Чука.

Браво на дир.бг, май само Вие сте отразили новината, която беше съобщена още вчера на фейсбук страницата на Кубрат Пулев. Юлияне, зАпиши се в тая академия, барем избуташ за бакалавър. Така ще бъдеш 1вата мишка бакалавър в света.

Ще учат децата да "продължават напред". Я някой по-запознат да обясни ако тази "академия"(няма ли да трябват академици?) произвежда по 100 кадъра на година и от тях 10 продължат професионално да се занимават с бокс останалите 90 какво ще работят? Освен "събирач на дългове", "охранител на дилъри" и "пазач на дискотека" май друго няма какво... Не може да е спорт нещо, чиято цел е средна телесна повреда(наказуема по НК) на противника, защото комоциото или контузиото е точно това, а в професионалният бокс му се вика "нокаут". Хайде аматьорският бокс да кажем, че е нормален и хубав спорт, там поне има протектори за главата.

"...инвестирали близо 1 милион лева" а от къде ги имат?

Ами само от боя с Кличко нашият взе няколко милиона еврака :)))

Около 800к, другите ги прилапа промоутъра.

Горките деца! Какво ли е да ти преподава някой, който знаеш, че е бил позорно набит насред Германия... Не бих имал никакъв респект към такъв човек! Учител може да ми е само този, който никога не е грешил!

ти си неук олигофрен! този който никога не е грешил, си стои на едно и също място, прави едно и също нещо, не поема рискове и нищо незнае! без грешки, няма прогрес!

Умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - от грешките на другите.

Браво.... Чакаме и във Варна техен клуб!

Братя Пулеви откриват боксова академия в София или частна академия на борци за свобода!

... честито на новите "академици" св. св. кубрат & тервел...

На двамата и на колектива им в академията.Да живей България

.... да не забравят и паралелки по български език и математика да им организират - както за младежи така и за възрастни!