България без Ники Пенчев срещу Финландия

Треньорът на волейболните ни национали Пламен Константинов заяви че Николай Пенчев ще пропусне старта на олимпийските квалификации в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - България без Ники Пенчев срещу Финландия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледах вчера Полша и Сърбия, какви трагедии са, нямаше да е голям проблем да влезем в тройката. Говоря в минало време, защото за съжаление, не сме готови да го направим. Мисля така защото: Обигравахме два отбора през 2015, а в най-важното състезание се явяваме с половин. С трима посрещачи е абсурд да се надяваме на успех; Организаторите ни прецакаха с програмата, освен че сме в групата на двата най-силни в момента отбора, играем без почивка, в който час им хареса да ни включат. Прецакаха и Франция, ама кофтито в случая е, че тях ги изиграха защото ги смятат за най-сериозния си съперник, пък нас ей така, между другото, колкото да се попълни бройката до две. Тук искам да отбележа стратегията на германците. За разлика от нас, дето на европейското местихме часовете на срещите на нашия отбор конюнктурно, те са си избрали най-добрия за тях час на игра и въобще не се съобразяват с външни фактори, желаещи да го променят; Много са вождовете в отбора. Моите уважения към Владимир Иванов, но след изявлението му, че е абсурд да изиграе 5 мача на ниво в такова темпо, треньорът незабавно трябваше да го извади от състава; Треньорът е безхарактерен. В такава надървена квалификация играят само здравите и най-подготвените в момента. Повтаря грешката от европейското, защото не му стиска да разкара част от данчолазаровите титуляри. Въпреки това се надявам, макар и със свито сърце.

Владимир Николов, грешка.

пак ли са на екскурзия?!?

Колко и кои мачове на националния ни отбор си гледал, реалисте, та прецени колко е класен нашия отбор? Момчетата на Пламен Константинов могат да се класират за олимпиадата в Рио и от сърце и душа трябва да ги подкрепим. Успех и късмет, български лъвчета! А Ники Пенчев е доказан мъжкар и ще направи всичко по силите си да се включи и да помогне на отбора.

И с Пенев и без Пенчев, все тая... Трябва да си признаем, че сме много по-слаби от Франция, Русия, Полша и Сърбия и не можем да се конкурираме с тях. Абсурд е да вземем олимпийска квота от тази квалификация, а ще бъде чудо ако се класираме и на 2-ро или 3-то място с надежди за Олимпиадата. Трябва да сме реалисти и да виждаме накъде отива волейболът ни. Няма драма - всичко отива натам... Иначе, успех на момчетата!