Анджелик Кербер детронира Серина Уилямс

Анжелик Кербер поднесе голямата изненада в Австралия, след като във финала победи шесткратната шампионка от надпреварата Серина Уилямс с 6-4, 3-6, 6-4.

Обратно в новината

Коментари - Анджелик Кербер детронира Серина Уилямс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

серена е транссексуален мъж след смяна на пола. схема за печелене на пари.

бравос на красивата Цербер

Крайно време е в тениса да се правят и хормонални тестове. Тогава тази мечка Уилямс няма да може да си подаде носа. На всички е ясно, че се зоба с мъжки хормони за да има по-силни удари. А физически и личи отвсякъде.

но на половина! Серенката ако е назобена, Керберката не е по малко!

Това е неправилно. Някои хора просто са родени с различни хормонални нива и според мен те въпреки че са изключително малко си заслужават да са на върха в спортовете. Не можеш да кажеш този е прекалено висок - не става защото ще има много бърз сервис. Глупост е. Ето и Юсейн Болт е най-високия спринтьор защото природата го е дарила с бързина освен дългите крака. Да го премахнем ли затова?

Цвети Пиронкова спечели титлата в Сидни преди 2-3 години когато на финала победи именно Кербер.

От твоето напомняне не ни стана по топличко! Това означава, че германкате е тренирала здраво и се развила, а нaшата не е успяла да постигне напредък!

Това говори зле за нашата.

Дано правиш разлика между Сидни и Мелбърн.Сидни си е турнир от 250 категория,най-ниското ниво в професионалния мъжки и женски тур. Мелбърн е турнир от Големия Шлем,Австралия Оупън,най-високото ниво в професионалния тур.Така че от титлата на Цвети до титлата на Кербер има една огромна разлика в класата и в едни 1750 точки за световната ранклиста.

Колко тека е правил Гришата с това животно Серена за 60 минути?

С happy end 1-2 максимум.

Добре, че накрая падна, тази тлъста биволица. Браво на Кербер

... кербер беше като... цербер...серина - както винаги - ламя...

Паметник на Кербер!

Възрастта все пак си казва думата, Серина е на 34 а Кербер на 28... Това което подцени Серина е "левичарството" на съперничката си. Да не говорим, че всъщност Кербер е полякиня преди всичко а не германка защото баща и е поляк...

Ама майка и е германка и е родена в Германия.

А бе глупак , не пиши глупости , баща й е чист немец от Unterberg, Полша. Прочети малко история на Германия и тогава пиши простотиите си по форумите .

Това нещо (Серина), като го видя в тази къса поличка дето са и ушили и това секси потниче направо ми иде да се гръмна!!!!!! Абе няма ли кой да му каже на този мутант,че е нелепо смешен и отвратително отблъскващ за това,което иска да се представи,а именно секси дама! Представям си кой ли герой от приказките би се справил с него в леглото ?????? Браво на германката! Тя все едно е победила някой мъж от топ 20.....

То пък германката е една красавица, ужас!

В тениса женската красота е рядко явление. Носят го представителките на славянските народи,всичко друго е изключение. Но на фона на Серина,германката си е направо Мис Тенис........

Анжелик Кербер е немска тенисистка от полски произход.

А бе глупак , не пиши глупости , баща й е чист немец от Unterberg, Полша. Прочети малко история на Германия и тогава пиши простотиите си по форумите .

kak be brato,afrikanskata bivolica q predtstavqt v klipove kato-silna i krasiva...xa,xa