Пулев: Не бих имал проблем да победя Чисора

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е убеден, че е по-добър от британеца Дерек Чисора.

Обратно в новината

Коментари - Пулев: Не бих имал проблем да победя Чисора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрате !!! Тренираи и не гововори Глупости !!! Просто го бии !!!

Голям залък хапни, голяма дума не казвай!

TIREX

червея пулев е тъпанар.

Ако пък пак ЗАГУБИ противника ще има късмет

Тоя пак ще "продължава напред,продължава напред,продължава напред...".

Чудно ми е защо хора,които явно не следят профи бокс пишат мнения.Чисора щял да раз бие Пулев..вие изобщо имате ли представа що за състезател е Чисора?Той е в ужасна физическа форма поне във последните си мачове,загубил е всички мачове срещу световни шампиони,така че Пулев ако и той не е в някаква много лоша форма може да победи Чисора.

Въпроса е в това ,че е глупав и не знае какво да говори преди мач.Можеше да каже,че ще се възползва от своя по бърз удар и по добрата си техника,ама не , трябва да ги изяде преди боя.Като подценяваш противника губиш и интереса на зрителите и феновете си.Никаква поука не си е взел от Кличко,който винаги е бил умерен в изказванията си преди мач.

Защо прдължавате да пишете за тощи махленски побойник! Кой не го е хватал не го е бил от по добрите боксьори и този ще му размаже физиономията!

Защо пълните спортните новини с този неуспял и измислен боксьор ми тои нее никакъв спортист този смешник само ходи да ръси глупости по медиите и да ни излага като българи скриите го наи накрая и не пишете нищо за него

Видяхме те срещу Кличко......женчо...хахахахахаха

Пулев, хайде остави приказките за след мача.

пак ще има >продължаваме напред

абе то така беше и сас кличко ама каква стана тя пак падна сас силният ти удра срига приказва деистваи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кобра след мача ще говорим. Не се заканвай а го докажи на ринга.

На думи лесно се побеждава... Дела трябват и победи!!! Е, то е ясно, че преди мача се нахъсват с такива излияния, но след срещата е смешно като си спомниш победеният как се е заканвал... Та още помним заканите на Кубрат Пулев и резултата от тях. Успех, Кубрате, дано думите ти се увенчаят с действия!!!

Виждам че,сте успели да го оплюете вече! Освен Кобрата и Гришо на когото също не прощавате кой друг българин сте виждали на световна спортна сцена в последните години... Да си в топ 20 в спорта смятате че е лесно ли...пробвайте и тогава спамете! Здраве и късмет на Кобрата!

Стига бе, ти сериозно ли? Каква световна сцена, какво ниво само... За разлика от оПулев, Григор поне не плямпа колко е велик. За какво да хвалим и издигаме посредствеността? Само защото е Българска, така ли?! Айде няма нужда...

TIREX

ами има един плувец с рекорди ама нали плуването не е зрелище ..Петър Стойчев Носител е на световната купа по плувен маратон за 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 г.а 11 поредни год.[2] Световен шампион по плуване на 25 km в открити води през 2011 в Шанхай. През 2007 г. поставя световен рекорд по най-бързо преплуване на протока Ла Манш за пръв път в историята под 7 часа. Плувецът е първият и единствен българин, поканен и приет в Международната зала на плувната слава (САЩ) елитарен клуб на най-бележитите спортисти. нито пулев нито педала от хасковско имат и 10 % подобни успехи.

на приказки и самочувствие е световен шампион

Каква титла бълнуваш бе смешник?!? Не разбра ли, че вече си свършен за големия бокс?!? Нищо, той Чисора ще ти помогне да го разбереш!!!

Вие сте циркаджии, не боксьори. Боксът го превърнаха в евтино шоу за полуидиоти, както кеча.

Ами интересно звучи "Не бих имал проблеми". Бъдеще неопределно време :)Все пак не е казал "Нямам проблеми ":)

г-н Пулев работи за хумористичната секция на дир-а. Искрено се забавлявах да прочета поредния му виц. Аплодисменти за шампиона.

Бе тея нямат ли друга снимка - например оная дето е обелил комбалите, след крошето на Кличко ...

Силен си в приказките...колкото и да те бият.

ТОЯ ПАК ВЗЕ МНОГО ДА ЛАЙ,КАТО БОЧКО!ДА НЕ СЕ НА АКА НА ФИНАЛА?

Нашичкият Пулю,гледам го, та той дори няма атлетична фигура! И стойката му е на амтьор! Какъв шампион,какъв победител го тресе ?? А, на ринга е смешко - размахва ръчички като въртележка!

Юлиян не е съгласен. Само неговият бок Пичко имал силен удар, никой друг на планетата нямал. А?! Ама къде е Пичко? А новият чемпиън ъф дъ юнивърс Фюри мисли да прилага успешната си техника срещу Пичко и занапред...просто ще лъже противниците, че ще припада.

Но нали това бе ЦЕЛТА г-н Кобра,да Ви се намери "боксъор",когото можете да биете?! Няма да се ИЗЛАГАМЕ,я!?

... ти продължаваш... напред... ама титлата вече... я подмина; нищо... земята е... кръгла...

уекинко сприказките ,че като те докопа ще стоши и няма да можеш да продължиш напред повече. Тоя няма да се церемони с теб като Кличко и да ти пуска аванта.

ти и с клЕчкото нямаше проблеми

Извинявай Кобра, ама тоя палячо и аз ще го бия:)

...с дупе по топките....

12:59...с дупе по топките.... как не те е срам?!?... даже луна пеише... много мъи ие срам...