Боримиров: Време е ”синята” общност да се събуди

Време е за пробуждане в "синята" общност, заяви спортният директор на "Левски" - Даниел Боримиров.

Обратно в новината

Коментари - Боримиров: Време е ”синята” общност да се събуди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влашкият циганин дедо Боре пак е шмъркал кока...

След като не можете да управлявате футболен клуб и изгонихте нормалните зрители от стадиона е редно да фалирате, говеда. Само с подкупи и далавери не става.

И коя е тази синя общоност бе Боримиров, златно момче? Дузина лумпени, наркомани и обикновени криминални типове.

Не заслужавате името Левски, ще ви подхожда най-добре "Подуяне", тъй като само се дуете. И какви собственици само - Майкал Чорни, Борат Батков, Спас Русе, титан на мисълта Боримиров. Язък за верните фенове!

Каква тъпотия!Време е футболния отбор да се събуди, не феновете.Какво ще им предложиш като дойдат на мач? Слагайте каруцата пред коня и чакайте да тръгне. Лудогорец кой го буди шест години,като няма общност ?

Левски в съзнанието на шепа откачалки е един надут балон, който няма нищо общо с реалностите. Ако този клуб беше клуб на народа, щяха да дадат по 20 лв и нямаше да има финансови проблеми, но проблема е в управлението и фен клубовете. Мачове не се печелят със статии, интервюта и хореографии.

Вижте този титан на мисълта Боре https://link

Има нещо вярно. Ако искат нормалните хора да се върнат просто да разкарат утрепките!

Умрял кон ,не рита!Какво ще будиш?Хората вече загубиха интерес!

...Докога спортен клуб ще носи и петни име на национален герой...!? В коя държава има спортни клубове да носят име на национален герой!!! Левски,Ботев,Раковски,Бенковски,Волов....ооооооо БОЖЕ....събери си верисиите!

Левскарите да не сме будали? Дадоха на едни маймуни от сектор Б, дето е публична тайна че пласират наркотици и изпълняват мокри поръчки - да се разпореждат, треньори сменят, събричат, бият останалите, те били най-истинските и прекрасни левскари, а другите са шматароци. Е на, стадиона е празен, само шепа хора във В и в А сектор и маймуните в Б. Още малко и Левски ще играят като Славия пред камерна публика.

Тези лескари не фалираха ли ?

И какво искаш ти измамнико долен,ей така някой да ти напълни торбата с пари ли!По добре се хвани да работиш нещо смислето,явно футболната работа не ти е силата...

Като чуя това, винаги очаквам някаква нова измама.

С наркодилъри и мма бойци няма да стане. Колко хора се отдръпнаха. На мач стана притеснително да ходиш. Кур за кюрда

Аз се събудих и вече знам къде отиват парите от наркотратифика.