Колосални сблъсъци на 1/4-финалите в ШЛ

Две изключителни двойки определи жребият за четвъртфиналите на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Колосални сблъсъци на 1/4-финалите в ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка година е един също, няма как и да е друго.

Супер, ще е интрига. Аз съм за зрелище без интриганти

Твърдо съм за Реал срещу баварците. Неблагодарниците и наглеците, изгонили човека, който ги създаде, Лестър са дотук! Не могат да измамят Атлетико Мадрид! Жалко, че един от двата големи Ювентус и Барселона ще трябва да отпадне. При Борусия Д и Монако ми е все едно!

Най-дуспаджийските два отбора се паднаха дуспалона и ювентус,в този двубой по-интересно ще бъде за кой ще свирят дуспа,аз залагам на Дуспалона

Значи, виж ся..... Сигурните два отбора които продължават напред на 99% са Атлетико Мадрид и Монако ! Третия който продължава на 60% са Барцелона. А четвъртия мач са фифти-фифти.

Борусия имат късмет. Ако не се излагат, ще продължат. Атлетико вероятно също. Не ги знам тези Лестър, но като английски отбор, значи са зле. ;) Байерн-Реал е до моментна форма. Как ще се падне за мача. Предимството на Реал е, че играят втория мач у дома. Въпрос е как ще тръгнат мачовете, какво ще отсъжда съдята, късмет и други подобни. Ювентус- Барселона не е толкова ясен. Барселона също има късмета втория мач да е домакин. Имат и някакво игрово предимство. Но Ювентус не е ПСЖ. Най-малкото защитата им трябва да е по-добра. А защитата на Барса, не е толкова добра. Леко предимство за Барса, но никак не сигурно.

Еденственото сигурно за мен е, че ще гледам 8 страхотни мача. С леки съмнения за мачовете БМ-РМ. Там очаквам Дуспалдо да се опита да вземе Оскар за най-добра мъжка роля за мъченик.

Ако не може за мъжка, може и за женска :)

Да! :)

Лестър - Шампион! Хахахахахахаха

Ха-ха..., ама станаха шампиони на Англия.

е кое по сила вече: 3-4то, голема работа като са станали там

А, изненада, труден съперник на балерините от Реал ! Обикновено до финала им се падат все най-слабите ... Гелосаният дали ще лежи дълго по терена срещу немската машина ?

Барцилона беше до тука...!!! :::))) Дааа...!!!

Ех, още ти държи влага мача на Барса срещу ПСЖ нали ха ха ? Спал ли си оттогава ? Само веднъж Ювентус елиминира Барселона в пряка елиминация - защо си въобрази, че сега е сигурно ? Разбира се в момента Барселона е в много слаба форма, но все пак е най-добрият отбор в света ! Май пак ще плачеш ...

Пак пишат пълни глупости. Най-големите се гледат на финала. Всичко е въпрос на класа, но и на момента форма и доза късмет...пък и съдиите помагат

Абе велик спец си

Всичко е въпрос на трансфер в нечия банкова сметка...